info@guesthousevalkenswaard.nl

   call us: 06 50 81 53 01

About us

Afstanden:

Verse scharreleieren (zelf zoeken) 5 m
Supermarkt 5 km
Eetcafe 50 m
Restaurant 1.5 km
Terras 50 m
Winkelcentrum 6 km
Bossen & Natuur 200 m
Losloopgebied voor de hond 4 km

Wie zijn wij:

Een mooi guesthouse bedoelt voor twee personen en eventueel enkele kinderen die op het logeer bedje kunnen of op de luxe slaapbank. Alles is ruim, mooi en handig in gebruik. Een ruime douche met een flink badmeubel, een sfeervolle woonkamer, een keuken met vier pits fornuis, een magnetron en een knusse eettafel. Het gehele guesthouse kan worden gekoeld met een airco, die tevens ook de verwarming is. Buiten een kleine overkapping voor een lekkere espresso in de ochtend. We beschikken over een grote omheinde tuin die tevens door ons gebruikt word en meerdere terrassen, altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw, wat je wilt.

Ruim guesthouse voor twee volwassenen en kinderen

Complete keuken, douche & wc en badmeubel

Geheel voorzien van airco & verwarming

Prachtige omgeving met veel mooie plekjes

Honden toegestaan in overleg

Meedere buiten terrassen & grote omheinde tuin

Gratis gebruik van BBQ

Opgemaakt 2 persoonsbed

Handdoeken en keukendoeken aanwezigLosloop gebied Leenderbos 4 km

Markt in Valkenswaard 6km

Uitgaansgebied de Statie 6km

Markt Borkel en Schaft 2km

Daf of Solex rijden 18km

Natuurgebied de Malpie 2.5km

Wandelroute Borkel en Schaft 1km

De Omgeving:

Ons guesthouse ligt in het groene buitengebied van Valkenswaard, tegen de grens met Belgie. De bossen en heide in onze omgeving gaan gepaard met vele fiets, wandel en mountainbike routes. De beken en riviertjes slingeren door onze omgeving, afgewisseld met akkers en weilanden. Wandelaars, natuurgenieters en fietsers komen hier echt aan hun trekken. Ook voor watersporters is er veel te doen in de omgeving zoals mooie kano tochten over de Dommel, suppen op een groot meer of een water stormbaan voor de kinderen. Waterskieen of duiklessen zijn hier ook mogelijk.
Ook hondenliefhebbers zijn welkom bij ons met hun trouwe viervoeter, maar wel eerst even in overleg.

Een uitstapje naar Belgie, naar de beroemde Achelsche Kluis met zijn ongekend vele soorten bier en trappisten is zeker de moeite waard en ligt nog op geen twee minuten achter onze tuin. Ook is het kleine authentieke centrum van Borkel & Schaft zeker de moeite waard voor het nuttigen van een lekkere trappist. Tevens het centrum van Valkenswaard, met de vele terrassen, cafeetjes en restaurants en de grote keus aan winkels is erg gezellig, en op donderdag een hele grote weekmarkt. Het dichtbij gelegen Belgische Lommel is met zijn leuke centrum en vele bourgondiche restaurantjes ook een aanrader.


Lommelse Sahara 20 km

Lommelse Sahara 20 km

Landgoed Duynenwater (openbaar zwembad) 13 km

E-Chopper rijden 5km

Achelse kluis 2km

Leenderbos 2km

Kanovaren over de Dommel 5km